VEM VI ÄR

Globita Consulting är ett multinationellt affärs och immigrations konsultföretag i Sverige.
Globita har 2 kontor: ett i Kristianstad, Sverige och ett i Ho Chi Minh City, Vietnam.

Under ledning av grundaren Jolie Stanser, har Globita valts av tusentals klienter för att bosätta sig och driva sina företag i Sverige.

Genom gott samarbete med advokater och juridiska rådgivare i både Vietnam och Sverige, är vi stolta över att näst intill samtliga ansökningar från våra kunder har godkänts genom hela processen.

Med god kunskap och erfarenhet om migration, har Globita hjälpt många kunder att överklaga deras beslut med positiv resultat.

Globita har Ambition, Uppriktighet och Erfarenhet som kärnvärden, vi är övertygade om att vi är rätt partner för dig och din framtid.

VARFÖR OSS?

LITANDE

Genom gott samarbete med advokater och juridiska rådgivare i både Vietnam och Sverige, är vi stolta över att näst intill samtliga ansökningar från våra kunder har godkänts genom hela processen. Med god kunskap och erfarenhet om migration, har Globita hjälpt många kunder att överklaga deras beslut med positiv resultat. Globita har Ambition, Uppriktighet och Erfarenhet som kärnvärden, vi är övertygade om att vi är rätt partner för dig och din framtid.

SPARSAM

Tid and kostnader

SNABBT

I tid och hjälpsamt

PROFESSIONELLT

Professionell team och process